Термос призначений для підприємств громадського харчування, щоб зберігати продукти, що перевозяться, і рідини в теплі.
- Об'єм: 20 л.
- Простір між стінками заповнений спеціальним ізоляційним матеріалом, який забезпечує збереження температури страв протягом 6 – 8 годин.
- Корпус та кришка термоса виготовлені із сатинованої сталі AISI 201 товщиною 0,8 мм.
- Внутрішня частина термоса та кришка виготовлені із сталі AISI 443 товщиною 0,6 мм.
- Внутрішня частина термоса виконана із полірованої сталі, внутрішня частина кришки сатинована.
- Дві ергономічні ручки, кожна з яких закріплена дев'ятьма зварними швами для безпечного перенесення.
- Ізольована кришка з ручкою та великим вентиляційним отвором для легкого відкриття.
- Товсте силіконове ущільнення, що знімається для кращої гігієни.
- Кришка закривається на 6 клямок.
- Дно термоса оснащене чорним гумовим ободом, прикріпленим гвинтами, що полегшує штабелювання термоса і одночасно захищає термос від пошкоджень або поверхні.
- Можливість штабелювання різних моделей об'ємом до 35 л.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Габаритні розміри | |
Довжина | 330 мм |
Ширина | 330 мм |
Висота | 360 мм |
Робочий об'єм | 20 л |
Вага | 8.25 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 10 141 ₴