М'ясорубки МИМ-600 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набиття ковбас на підприємствах громадського харчування.
Практична продуктивність м'ясорубки залежить від швидкості подавання оператором порізаного шматочками продукту до шнека, сортності перероблюваного м'яса, якості заточування інструмента.
Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.
- Продуктивність, кг/год, не менш ніж: 600
- Продуктивність у разі повторного подрібнення котлетної маси, кг/год, не менш ніж: 200
- Система Унгер (в комплекті 2 решітки — діаметр отворів 5 мм (132 отвори) і 9 мм (54 отвори). Зовнішній діаметр решітки 105 мм + 2 упорних кільця й 1 шт. насадка під ковбаси (на виході діаметр внутрішній 19 мм, діаметр зовнішній 24 мм, посадковий діаметр 105 мм).
1-Шпонка; 2-Шнек; 3-ніж підрізний; 4-ніж двобічний; 5-Гешетка з отворами 9 мм;
6-Гешетка з отворами 5 мм; 7-кільце наполегливе; 8-Гайка затискна.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Торгмаш |
Країна виробник | Білорусь |
Сфера использования | Харчова промисловість, HoReCa, Торгові магазини |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Максимальна продуктивність | 600 кг |
Кількість швидкостей роботи | 1 |
Максимальна швидкість обертання | 250 об/хв |
Вид обладнання | М'ясорубка повний унгер |
Номінальна споживана потужність | 2750 Вт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Номінальна напруга | 380 В |
Габаритні розміри | |
Довжина | 765 мм |
Ширина | 450 мм |
Висота | 576 мм |
Вага, кг | 56 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Тип управління | Електромеханічне |
Матеріал | Нержавіюча сталь/алюміній |
Мінімальна продуктивність | 200 |
- Ціна: Ціну уточнюйте