INDOKOR
Корейський бренд INDOKOR випускає широку лінійку індукційного обладнання. Обладнання INDOKOR популярне завдяки прекрасному балансу ціни та якості, з успіхом застосовується на професійній кухні.
Особливості індукційних плит INDOKOR:
Склокерамічне покриття SCHOTT CERAN® (виключення становлять лише плити серії WOK)
Зручний жирознімний фільтр дає змогу відокремлювати від повітря, що надходить всередину, жир і вологу. Фільтр має спеціальну тунельну структуру, яка завдяки зміні діаметра отворів, а також різниці температур конденсує вологу та жир на своїй поверхні. Фільтр легко витягується й промивається.
Подвійна вентиляція — на дні та на задній стінці плити. Індукційні плити INDOKOR обладнані чотирма вентиляторами — тепло від електронних компонентів відводиться швидше, що позитивно позначається на терміні їхньої експлуатації.
Коефіцієнт корисної дії індукційних плит приблизно 90% (на відміну від 60-70% у електричних плит із використанням гумових нагрівальних елементів, і 30-60% у газових) завдяки тому, що немає витоку повз посуди потоків тепла.
Індукційні плити мають велику кількість програм приготування їжі.
Корейський бренд INDOKOR випускає широку лінійку індукційного обладнання. Обладнання INDOKOR популярне завдяки чудовому балансу ціни та якості, з успіхом застосовується на професійній кухні.
Особливості індукційних плит INDOKOR:
Склокерамічне покриття SCHOTT CERAN® (виняток становлять лише плити серії WOK)
Зручний жирознімальний фільтр дозволяє відокремлювати від повітря, що надходить всередину, повітря жир і вологу. Фільтр має спеціальну тунельну структуру, яка за рахунок зміни діаметра отворів і різниці температур конденсує вологу і жир на своїй поверхні. Фільтр легко виймається та промивається.
Подвійна вентиляція - на дні та на задній стінці плити. Індукційні плити INDOKOR оснащені чотирма вентиляторами - тепло від електронних компонентів відводиться швидше, що позитивно впливає на термін їхньої служби.
Коефіцієнт корисної дії індукційних плит близько 90% (на відміну від 60-70% у електричних плит з використанням резистивних нагрівальних елементів, і 30-60% у газових) завдяки відсутності витоку повз посуд потоків тепла.
Індукційні плити мають велику кількість програм приготування їжі.