Інвентар
Для ефективної роботи будь-якого ресторану, кафе, їдальні важливо грамотно підібрати професійне кухонне обладнання.
Залежно від спеціалізації закладу та запропонованих у меню страв кухонний інвентар та посуд відрізнятимуться. На кухні одного ресторану буде необхідний набір аксесуарів для приготування піци та пасти, в іншому – знадобляться пристосування для приготування суші. Крім того, на кожній кухні буде потрібна наявність певної кількості каструль, сковорід, сотейників, набір ножів та обробних дощок, ложок, половників.
Пропонуємо підбір інвентарю для організацій громадського харчування будь-якого формату.
- -23%Залишилось 7 днів
- -27%Залишилось 4 дні
- -25%Залишилось 6 днів
- -10%Залишилось 7 днів
- -23%Залишилось 10 днів
- -20%Залишилось 15 днів
- -23%Залишилось 7 днів
- -23%Залишилось 15 днів
- -10%Залишилось 25 днів
- -20%Залишилось 8 днів
- -28%Залишилось 4 дні
- -18%Залишилось 7 днів
- -27%Залишилось 9 днів
- -15%Залишилось 3 дні
- -25%Залишилось 10 днів
- -18%Залишилось 11 днів
- -23%Залишилось 7 днів
- -25%Залишилось 6 днів
- -22%Залишилось 6 днів