Двошвидкісний спіральний тістоміс з фіксованою дежою та непідйомним місильним органом гарантують постійний рівень якості при роботі як з великими, так і з малими кількостями тесту. Ідеальне обладнання для роботи з тестом для піцерій, кондитерських виробництв та пекарень. Особлива форма спіралі дозволяє за кілька хвилин отримати ідеальне тісто замішане.
- Призначений для замішування тіста різної вологості (39-50%).
- Діжа, захисна сітка діжі та спіраль тістомісу виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі AISI 304.
- Корпус ― нержавіюча сталь, пофарбована у білий колір
- Об'єм діжі: 48 л.
- Разове завантаження тесту: 43 кг.
- Продуктивність: до 180 кг/год.
- Швидкість обертання діжі: 10/20 об/хв.
- Швидкість обертання спіралі: 92/184 об/хв.
- Розмір діжі: 450х300 мм
- Потужний ланцюговий привід
- Таймер
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | RESTO ITALIA |
Країна виробник | Італія |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Кондитерське міні-виробництво, Кулінарія, Професійна кухня |
Особливості | Таймер |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 2.2 кВт |
Габаритні розміри | |
Висота | 798 мм |
Ширина | 800 мм |
Довжина | 495 мм |
Вага, кг | 110.5 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 84 220 ₴