Продавець КОМПАНІЯ "МАВІКО" розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
177 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 18.07).

+380 (67) 333-66-09
+380 (66) 367-37-73
Професійне обладнання для громадського харчування та гостинності
Кошик
-27%

Sous-vide водяна піч для приготування їжі за низьких температур Hendi 225264

23 332 ₴

17 033 ₴

  • В наявності
Sous-vide водяна піч для приготування їжі за низьких температур Hendi 225264
Sous-vide водяна піч для приготування їжі за низьких температур Hendi 225264В наявності
23 332 ₴17 033 ₴
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

 

Sous  vide  –  це  способ  приготування  їжі в  герметичних  вакуумних  мішках,    які поміщаються  в  водну лазню  з контрольованою температурою,  що  гарантує  стабільну і високу якість. 

Перевага  пристрою sous vide Компанії Hendi — це дуже точний термостат (з точністю до  0,5°C), що  дає  легко і майстерно готувати  їжу.  Середнього  просмаження стейк, приготований  по  методу sous vide,  буде прожарен  рівномірно по  всієї  поверхні. Відповідне  встановлення часу  и температури  гарантує  ідеальну  прожарку стейка, а процес  приготування не  вимагає участі персоналу кухні. Завдяки тому, що їжа готується в вакуумних герметичних мішках,  вона не втрачає свого смаку і поживною цінностю, зберігає  природний колір  залишається ніжною і соковитою. Деякі налаштування пристрою, коли час  підготовки їжі  буде продовжене,  дають змогу  покращити м'якість їжі і збереження її смаку.
Пристрій  sous vide Компанії Hendi дає заощадити час.  Їжу  можна  підготувати заздалегідь, перед приходом великої уількості гостей в ресторан.  При  відповідних  налаштуваннях, робота пристрою не потребує уваги персоналу, 
— це означає приготування їжі без проблем. Завдяки пристрою sous vide Компанії  Hendi Ви заощаджуйте гроші.

Sous Video зменшує усадку їжі, яка, таким чином, буде також соковитішою. Оскільки під час приготування їжі, вона піддається пастеризації, її можна зберігати довше протягом трьох тижнів, ніж їжу, приготовлену традиційним способом.
Пристрій sous vide Компанії Hendi дозволяє заощадити робоче навантаження. Маринад/спеції можна додавати в їжу безпосередньо перед приготуванням.

SOUS-VIDE водяна піч GN 2/3

  • Кулінарний метод приготування страв, запечатаних у спеціальні вакуум-пакети, у чітко заданій низькій температурі
  • Ідеальна для ресторанів à la carte
  • Винятково підходить для приготування поза годиною пік
  • Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв
  • Дуже точний термостат, що регулює температуру від 45 °C до 90 °C з точністю до 0,1 °C
  • Корпус виготовлений із хромованої стали
  • У наборі сепаратор із 4 перегородками та кришка з нержавіючої сталі
  • Місткість 13 літрів
  • Розмір робочого простору: 353x325x(H)200 мм
  • Таймер
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникHendi
Країна виробникНідерланди
Сфера використанняHoReCa
Джерело живленняЕлектрика
РозташуванняНастільне
МатеріалНержавіюча сталь
Максимальна робоча температура90 град.
Мінімальна робоча температура45 град.
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність0.4 кВт
Гарантійний термін12 міс
Габаритні розміри
Довжина363 мм
Ширина335 мм
Висота290 мм
Вага6.79 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 17 033 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner