
Sous-vide водяна піч для приготування їжі за низьких температур Hendi 225264
23 332 ₴
17 033 ₴
- В наявності
- +380 (66) 367-37-73
Sous vide – це способ приготування їжі в герметичних вакуумних мішках, які поміщаються в водну лазню з контрольованою температурою, що гарантує стабільну і високу якість.
Перевага пристрою sous vide Компанії Hendi — це дуже точний термостат (з точністю до 0,5°C), що дає легко і майстерно готувати їжу. Середнього просмаження стейк, приготований по методу sous vide, буде прожарен рівномірно по всієї поверхні. Відповідне встановлення часу и температури гарантує ідеальну прожарку стейка, а процес приготування не вимагає участі персоналу кухні. Завдяки тому, що їжа готується в вакуумних герметичних мішках, вона не втрачає свого смаку і поживною цінностю, зберігає природний колір залишається ніжною і соковитою. Деякі налаштування пристрою, коли час підготовки їжі буде продовжене, дають змогу покращити м'якість їжі і збереження її смаку.
Пристрій sous vide Компанії Hendi дає заощадити час. Їжу можна підготувати заздалегідь, перед приходом великої уількості гостей в ресторан. При відповідних налаштуваннях, робота пристрою не потребує уваги персоналу,
— це означає приготування їжі без проблем. Завдяки пристрою sous vide Компанії Hendi Ви заощаджуйте гроші.
Sous Video зменшує усадку їжі, яка, таким чином, буде також соковитішою. Оскільки під час приготування їжі, вона піддається пастеризації, її можна зберігати довше протягом трьох тижнів, ніж їжу, приготовлену традиційним способом.
Пристрій sous vide Компанії Hendi дозволяє заощадити робоче навантаження. Маринад/спеції можна додавати в їжу безпосередньо перед приготуванням.
SOUS-VIDE водяна піч GN 2/3
- Кулінарний метод приготування страв, запечатаних у спеціальні вакуум-пакети, у чітко заданій низькій температурі
- Ідеальна для ресторанів à la carte
- Винятково підходить для приготування поза годиною пік
- Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв
- Дуже точний термостат, що регулює температуру від 45 °C до 90 °C з точністю до 0,1 °C
- Корпус виготовлений із хромованої стали
- У наборі сепаратор із 4 перегородками та кришка з нержавіючої сталі
- Місткість 13 літрів
- Розмір робочого простору: 353x325x(H)200 мм
- Таймер
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Сфера використання | HoReCa |
Джерело живлення | Електрика |
Розташування | Настільне |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Максимальна робоча температура | 90 град. |
Мінімальна робоча температура | 45 град. |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 0.4 кВт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Габаритні розміри | |
Довжина | 363 мм |
Ширина | 335 мм |
Висота | 290 мм |
Вага | 6.79 кг |
- Ціна: 17 033 ₴