Диспенсер-підігрівач гарячого шоколаду
- Місткість: 5 літрів
- Нагрівання за типом bain-marie (парова банья), що перешкоджає пригоранню шоколаду
- Безперервне перемішування, що гарантує однорідну консистенцію шоколаду
- Дно колби з неіржавкої сталі
- Корпус із полікарбонату
- Температурний режим: +65°C... + 85 °C
- Індикатор рівня рідини
- Каплезбірник
- Кран с системой „антизасор”
- Термостат, що регулює температуру нагрівання
- Необхідна температура в приміщенні: від +10 °C до +32 °C
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Номінальна споживана потужність | 1.006 кВт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Сфера использования | HoReCa |
Принцип роботи | На водяній бані |
Максимальна робоча температура | 85 град. |
Мінімальна робоча температура | 65 град. |
Колір корпусу | Чорний |
Матеріал корпусу | Пластик |
Матеріал чаші | Пластик |
Номінальна напруга | 220 В |
Особливості | Терморегулятор |
Габаритні розміри | |
Вага | 6.9 кг |
Ширина | 280 мм |
Довжина | 410 мм |
Об'єм чаші | 5 л |
Висота | 460 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 32 599 ₴