HELIA SMOKER - найпоширеніша технологія виготовлення електричних коптилень, які можуть використовуватися скрізь! Ніяких камінів і витяжок! Достатньо лише електричної розетки - і все вже працює...
Призначені для холодного та гарячого копчення, запікання та приготування на грилі м'ясних та рибних продуктів, птиці, овочів, морепродуктів, сирів. Можливе оброблення як свіжих, так і сильно заморожених продуктів.
Форель | 15-20 хв. | Тофу | 15-20 хв. |
Короп | 20-30 хв. | Тост Hawaii | 5-10 хв. |
Щука / окунь | 20-30 хв. | Дрібна риба | 15-20 хв. |
Макрель | 20-25 хв. | Піца | 20-25 хв. |
Камбала | 15-20 хв. | Картопля в мундирі | 20-35 мін. |
Палтус | 15-20 хв. | Копчені біфштекси | 15-20 хв. |
Лобстер | 20-25 хв. | Бургери | 15-20 хв. |
Біфштекс | 15-20 хв. | М'ясний рулет | 15-20 хв. |
Мідії | 20-25 хв. | Кури | 30-45 хв. |
Угор | 30-60 хв. | Курині ніжки | 20-25 хв. |
Свинячі ніжки | 45-60 хв. | Качка | 50-90 хв. |
Печеня | 40-60 хв. | Сідло оленіни | 45-60 хв. |
Свиняча підчеревина | 30-45 хв. | Нога ягняти | 60-90 хв. |
Технічні характеристики:
- Розміри камери: 350x830x290 мм.
- Розмір деко: 300x800 мм
- Кількість рівнів: 2
- Діапазон температур: 50 °C - 250 °C
- Таймер з автоматичним вимиканням
- Таймер функції копчення: 0-15 хв
- Таймер термообробки: 0-60 хв
- Внутрішній простір і зовнішній шар, так само як піддон і плоскі решітки виготовлені з нержавіючої спеціальної сталі
- Конструкція з подвійними стінками повністю ізольована, тому час нагрівання невеликий і втрати тепла мінімальні, до 60% часу термообробки пристрій працює без споживання струму
Перевага HELIA SMOKER:
- Термообробка і копчення в одному робочому циклі
- Короткий час термообробки і копчення, гаряче сервування «a la carte»
- Гаряче або холодне копчення при мінімальному димовому навантаження
- Ніякого переносу рибного присмаку на м'ясо
- Термообробка без додавання жиру, тільки у власному соку, дуже смачно і низькокалорійно
- Можна обробляти як свіжі, так і глибокозаморозжені продукти
- Відтаювання глибокозамороженого копченого продукту в повному соку
Стандартна комплектація:
- 1 піддон з нержавіючої сталі
- 2 решітки для риби
- 2 ґратки
- набір спецій і тирси
- книга рецептів
- інструкція з експлуатації
Місткість:
- 48 форелі вагою 200 гр. / 24 форелі вагою 480 гр.
- 8 кур
- 14 кілограмів інших продуктів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Helia Smoker |
Країна виробник | Німеччина |
Тип коптильного обладнання | Універсальне |
Управління | Механічне |
Номінальна напруга | 220 В |
Потужність | 2 кВт |
Джерело диму | Тирса |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Вага | 45 кг |
Габаритні розміри | |
Довжина | 450 мм |
Ширина | 850 мм |
Висота | 350 мм |
Додаткові характеристики | |
Таймер | Так |
Терморегулятор | Так |
Мінімальна робоча температура | 50 град. |
Максимальна робоча температура | 250 град. |
Інформація для замовлення
- Ціна: 92 920 ₴