Продавець КОМПАНІЯ "МАВІКО" розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
142 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 16.09).

+380 (67) 333-66-09
+380 (66) 367-37-73
Професійне обладнання для громадського харчування та гостинності
Кошик

Коптильна камера Helia Smoker 48

92 920 ₴

  • Немає в наявності
Коптильна камера Helia Smoker 48
Коптильна камера Helia Smoker 48Немає в наявності
92 920 ₴
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

HELIA SMOKER - найпоширеніша технологія виготовлення електричних коптилень, які можуть використовуватися скрізь! Ніяких камінів і витяжок! Достатньо лише електричної розетки - і все вже працює...

Призначені для холодного та гарячого копчення, запікання та приготування на грилі м'ясних та рибних продуктів, птиці, овочів, морепродуктів, сирів. Можливе оброблення як свіжих, так і сильно заморожених продуктів.

Час приготування
Форель 15-20 хв. Тофу 15-20 хв.
Короп 20-30 хв. Тост Hawaii 5-10 хв.
Щука / окунь 20-30 хв. Дрібна риба 15-20 хв.
Макрель 20-25 хв. Піца 20-25 хв.
Камбала 15-20 хв. Картопля в мундирі 20-35 мін.
Палтус 15-20 хв. Копчені біфштекси 15-20 хв.
Лобстер 20-25 хв. Бургери 15-20 хв.
Біфштекс 15-20 хв. М'ясний рулет 15-20 хв.
Мідії 20-25 хв. Кури 30-45 хв.
Угор 30-60 хв. Курині ніжки 20-25 хв.
Свинячі ніжки 45-60 хв. Качка 50-90 хв.
Печеня 40-60 хв. Сідло оленіни 45-60 хв.
Свиняча підчеревина 30-45 хв. Нога ягняти 60-90 хв.

Технічні характеристики:

  • Розміри камери: 350x830x290 мм.
  • Розмір деко: 300x800 мм
  • Кількість рівнів: 2
  • Діапазон температур: 50 °C - 250 °C
  • Таймер з автоматичним вимиканням
  • Таймер функції копчення: 0-15 хв
  • Таймер термообробки: 0-60 хв
  • Внутрішній простір і зовнішній шар, так само як піддон і плоскі решітки виготовлені з нержавіючої спеціальної сталі
  • Конструкція з подвійними стінками повністю ізольована, тому час нагрівання невеликий і втрати тепла мінімальні, до 60% часу термообробки пристрій працює без споживання струму

Перевага HELIA SMOKER: 

  • Термообробка і копчення в одному робочому циклі
  • Короткий час термообробки і копчення, гаряче сервування «a la carte»  
  • Гаряче або холодне копчення при мінімальному димовому навантаження
  • Ніякого переносу рибного присмаку на м'ясо
  • Термообробка без додавання жиру, тільки у власному соку, дуже смачно і низькокалорійно
  • Можна обробляти як свіжі, так і глибокозаморозжені продукти
  • Відтаювання глибокозамороженого копченого продукту в повному соку

Стандартна комплектація:

  • 1 піддон з нержавіючої сталі
  • 2 решітки для риби
  • 2 ґратки
  • набір спецій і тирси
  • книга рецептів
  • інструкція з експлуатації

Місткість:

  • 48 форелі вагою 200 гр. / 24 форелі вагою 480 гр.
  • 8 кур
  • 14 кілограмів інших продуктів
Характеристики
Основні
ВиробникHelia Smoker
Країна виробникНімеччина
Тип коптильного обладнанняУніверсальне
УправлінняМеханічне
Номінальна напруга220 В
Потужність2 кВт
Джерело димуТирса
МатеріалНержавіюча сталь
Вага45 кг
Габаритні розміри
Довжина450 мм
Ширина850 мм
Висота350 мм
Додаткові характеристики
ТаймерТак
ТерморегуляторТак
Мінімальна робоча температура50 град.
Максимальна робоча температура250 град.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 92 920 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner