Продавець КОМПАНІЯ "МАВІКО" розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
170 відгуків
+380 (67) 333-66-09
+380 (66) 367-37-73
Професійне обладнання для громадського харчування та гостинності
Кошик

Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT07

274 920 ₴

  • Немає в наявності
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT07
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT07Немає в наявності
274 920 ₴
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Апарат шокового заморожування ATTILA Tecnodom ATT07 призначений для швидкого охолодження, заморожування та подальшого зберігання різних харчових продуктів на підприємствах громадського харчування та торгівлі.

  • Вміщення 7 гастроемностей GN 1/1 або 7 деко 600x400 мм
  • Розміри камери: 610х410х760 мм.
  • Відстань між напрямними: 70 мм
  • Швидкість охолодження 25 кг: з +70 до +3 °C за 90 хв
  • Швидкість заморожування 15 кг.  з +70 до -18 °C за 240 хв
  • Температура навколишнього середовища +43 °C
  • Холодоагент: R452A
  • Внутрішній і зовнішній матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Моторний відсік виготовлений із металевого оцинкованого листа
  • Резервуар ізольований експонованим поліуретаном щільністю 40 кг/мк.
  • Апарати відповідають загальним нормам вільного обігу промислової та комерційної продукції у країнах ЄС.

ЗБЕРІГАННЯ ПРИГОТОВАНИХ ТА ОХОЛОДЖЕНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Продукти харчування, приготовані та охолоджені, можуть зберігатися в холодильнику зі збереженням їх органолептичних характеристик до 5 днів після дати обробки.

Під час збереження важливо підтримувати постійну температуру від 0°C до 4°C відповідно до продуктів харчування.

Час збереження можна збільшити приблизно до 15 днів за допомогою техніки вакуумного пакування.

КОНСЕРВАЦІЯ ПРИГОТОВАНИХ ТА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Продукти харчування, приготовані та заморожені, можуть зберігатися в холодильнику зі збереженням їх органолептичних характеристик до кількох місяців після дати обробки.

Під час збереження важливо підтримувати постійну температуру від 0°C до 4°C відповідно до продуктів харчування.

Час збереження можна збільшити приблизно до 15 днів за допомогою техніки вакуумного пакування.

Продукти, які обробляються негативним циклом, можуть безпечно зберігатися протягом періоду від 3 до 18 місяців відповідно до продуктів харчування.

• Важливо підтримувати температуру збереження не вище - 20°C.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникTecnodom
Країна виробникІталія
Вид обладнанняШафа шокової заморозки та/або охолодження
Сфера використанняHoReCa, Торгові магазини
Розташування холодильного агрегатуВбудований
МатеріалНержавіюча сталь
Тип управлінняЕлектронне
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність1490 Вт
Гарантійний термін12 міс
Габаритні розміри
Довжина750 мм
Ширина740 мм
Висота1320 мм
Вага111 кг
Внутрішні розміри
Внутренняя длина610 мм
Внутрішня ширина410 мм
Додаткові характеристики
Кількість дверей обладнання1 шт.
Кількість полиць7 шт.
Спосіб відкриття дверейРозпашна
Матеріал дверейНержавіюча сталь
ОсобливостіДисплей
Користувальницькі характеристики
Сфера использованияHoReCa, Торгові магазини, Кондитерське міні-виробництво, Кулінарія, підприємства громадського харчування, Професійна кухня
Функціональне призначеннядля швидкого охолодження і заморожування харчових продуктів
Інформація для замовлення
  • Ціна: 274 920 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner