Розкатка для тіста створена для професійного приготування піци, коржів.
- конструкція тісторозкатки дозволяє значно економити місце;
- дві пари валків: перша попередньо розгортає шматок тіста, друга розгортає тісто до потрібної товщини;
- змінюючи зазор між валками, можна регулювати діаметр і товщину отримуваної тістової заготовки для піци;
- корпус виконаний з нержавіючої сталі;
- діаметр піци: 260/400 мм
- вага заготовки тіста:210/700 г.
- довжина валків: 420 мм
Для формування піца-краста використовуються двухвалкові тісторозкатки. Такі апарати являють собою комбінацію двох пар валків. Одна з них розгортає тістову заготовку до форми еліпса. Потім корж падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розгортають її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину коржів і при першому, і при другому проході тестової заготовки. Основна перевага формування тіста на двухвалковій тістораскатці полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру краста.
Перевагами двухвалкових тісторозкаточних машин є такі:
- краст, виготовлений на тісторозкатці, в результаті виходить більш ніжним;
- за допомогою двухвалкової тісторозкатки можна виготовляти не тільки основу для піци, але і будь-які інші вироби круглої форми з будь-якого виду тіста;
- тісторозкатка передбачає холодне формування і, тим самим користується популярністю у противників фази попередньої випічки.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Виробник | ITPIZZA |
Номінальна споживана потужність | 0.25 Вт |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Тип управління | Електронно-механічне |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Вид обладнання | Тісторозкаточна машина |
Номінальна напруга | 220 В |
Сфера використання | Fast-food, HoReCa |
Габаритні розміри | |
Довжина | 585 мм |
Ширина | 435 мм |
Висота | 790 мм |
Вага, кг | 37 кг |
- Ціна: 39 697 ₴