Призначена для гарячого копчення, запікання та приготування на грилі м'ясних та рибних продуктів, птиці, овочів, морепродуктів, сирів. Можливе оброблення як свіжих, так і сильно заморожених продуктів.
- Внутрішня камера та зовнішній корпус, протині та решітки зроблені з високоякісної нержавіючої сталі
- Конструкція пічки дозволяє готувати рибу чи м'ясо у власному соку без додавання жиру.
- Температурний режим: 50-250 °С
- Розмір дека: 300x400 мм
- Таймер функції копчення: 0-15 хв
- Таймер термообробки: 0-60 хв
- Конструкція з підвійними стінками та термоізоляцією між ними, тому час нагрівання невеликий і втрати тепла мінімальні, до 60% години термообробки піч працює без споживання струму
- Корпус герметичний. Усі електричні компоненти захищені. Перемикачі та контрольні лампи на передній стінці ергономічні та прості у використанні
- Двері зі спеціальним ущільненням забезпечують підвищений тиск у камері.
- Підігрів з термостатичним регулюванням, таймер автоматично виключається.
- Рівномірна температура і оптимальне розподілення диму завдяки підвищеному тиску створюють оптимальну термообробку і золотий колір готового продукту.
Стандартна комплектація:
ємність для тирси
1 глибоке деко (бурт 7 см)
1 дрібне деко (піддон)
1 решітка для форелі
1 плоска ґратка
коптильна тирса (1 кілограм)
набір прянощів (500 г)
книга рецептів
Форель | 15-20 хв. | Тофу | 15-20 хв. |
Короп | 20-30 хв. | Тост Hawaii | 5-10 хв. |
Щука / окунь | 20-30 хв. | Дрібна риба | 15-20 хв. |
Макрель | 20-25 хв. | Піца | 20-25 хв. |
Камбала | 15-20 хв. | Картопля в мундирі | 20-35 мін. |
Палтус | 15-20 хв. | Копчені біфштекси | 15-20 хв. |
Лобстер | 20-25 хв. | Бургери | 15-20 хв. |
Біфштекс | 15-20 хв. | М'ясний рулет | 15-20 хв. |
Мідії | 20-25 хв. | Кури | 30-45 хв. |
Угор | 30-60 хв. | Курині ніжки | 20-25 хв. |
Свинячі ніжки |
45-60 хв. | Качка | 50-90 хв. |
Печеня | 40-60 хв. | Сідло оленіни | 45-60 хв. |
Свиняча підчеревина | 30-45 хв. | Нога ягняти | 60-90 хв. |
Місткість:
24 форелі вагою 200 гр. / 12 форелі вагою 480 гр.
4 курки
7 кілограмів інших продуктів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Helia Smoker |
Країна виробник | Німеччина |
Тип коптильні | Електрична |
Тип копчення | Гаряче |
Конструкція | Цілісна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 450 мм |
Ширина коптильні | 450 мм |
Висота коптильні | 350 мм |
Вага | 25 кг |
Додаткові характеристики электрокоптильни | |
Напруга | 220 В |
Споживана потужність | 1000 Вт |
Таймер | Так |
Інформація для замовлення
- Ціна: 53 160 ₴