Марміти широко використовуються на підприємствах громадського харчування для збереження температури приготованих страв. Зазвичай цей тип теплового обладнання застосовується в складі ліній самообслуговування, шведських столів або технологічних кухонних ліній. За форматом виготовлення марміти поділяються на пересувні, стаціонарні та настільні, за призначенням — на марміти для перших страв, других страв та універсальні, за енергоносієм — на газові та електричні.
Марміт для перших страв AIRHOT SB-6000S використовується для розігрівання супів і підтримання їх у гарячому стані
- внутрішня поверхня — з нержавіючої сталі, легко виймається для миття
- корпус — нержавіюча сталь
- об'єм ємності 9 літрів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Airhot |
Країна виробник | Китай |
Вид обладнання | Марміт |
Сфера використання | HoReCa, Fast-food |
Призначення | Для перших страв |
Розташування | Настільне |
Кількість ємностей | 1 |
Форма | Кругла |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Матеріал кришки | Нержавіюча сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 0.4 кВт |
Об`єм | 9 л |
Вага | 4.6 кг |
Габаритні розміри | |
Довжина | 385 мм |
Ширина | 385 мм |
Висота | 366 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 810 ₴