Марміти широко використовуються на підприємствах громадського харчування для збереження температури приготованих страв. Зазвичай цей тип теплового обладнання застосовується в складі ліній самообслуговування, шведських столів або технологічних кухонних ліній. За форматом виготовлення марміти поділяються на пересувні, стаціонарні та настільні, за призначенням — на марміти для перших страв, других страв та універсальні, за енергоносієм — на газові та електричні.
Марміт для перших страв AIRHOT SB-5700S використовується для розігрівання супів і підтримання їх у гарячому стані.
- внутрішня поверхня - з нержавіючої сталі, легко виймається для миття
- корпус - нержавіюча сталь
- цільнотягнута ємність для супу з нержавіючої сталі
- об'єм ємності 5 літрів
- магніти для меню
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Airhot |
Країна виробник | Китай |
Вид обладнання | Марміт |
Сфера використання | HoReCa, Fast-food |
Призначення | Для перших страв |
Розташування | Настільне |
Кількість ємностей | 1 |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Матеріал кришки | Нержавіюча сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 0.3 кВт |
Об`єм | 5 л |
Вага | 3.4 кг |
Габаритні розміри | |
Довжина | 285 мм |
Ширина | 285 мм |
Висота | 352 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 091 ₴