Марміти широко використовуються на підприємствах громадського харчування для збереження температури приготованих страв. Зазвичай цей тип теплового обладнання застосовується в складі ліній самообслуговування, шведських столів або технологічних кухонних ліній. За форматом виготовлення марміти поділяються на пересувні, стаціонарні та настільні, за призначенням — на марміти для перших страв, других страв та універсальні, за енергоносієм — на газові та електричні.
Марміт для перших страв AIRHOT SB-6000 використовується для розігрівання супів і підтримання їх у гарячому стані
- внутрішня поверхня — з нержавіючої сталі, легко виймається для миття
- корпус — фарбований метал
- об'єм ємності 9 літрів
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Airhot |
Країна виробник | Китай |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Тип управління | Електронно-механічне |
Нагрівальний елемент | Теновий |
Розташування | Настільне |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Сталь |
Колір корпусу | Чорний |
Габаритні розміри | |
Довжина | 335 мм |
Ширина | 335 мм |
Висота | 370 мм |
Вага | 4.6 кг |
Технічні характеристики | |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 0.4 кВт |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 899 ₴