Конвекційна піч з зволоженням UNOX XFT 193 Rossella серії LineMiss™
Повітря є середовищем для передачі тепла, і тому має велике значення у випічці продукту.
Відстань повітряного потоку – основа, що забезпечує рівномірність готування як у всіх точках одного листа, так і на всіх листах. За цією причиною вивчення повітряних потоків усередині камери відіграє провідну роль у дизайні всіх печей LineMiss™.
Технологія AIR.Plus, спеціально розроблена UNOX, забезпечує ідеальний розподіл повітря і температури всередині камери печі. Після закінчення випічки продукт має рівномірний відтінок і його зовнішній вигляд залишається незмінним протягом декількох годин.
Технологія AIR.Plus гарантує прекрасну рівномірність як в межах одного листа, так і на всіх рівнях завантаження.
Застосування зволоження камери значно розширює асортимент хлібобулочних та кондитерських виробів.
Подача вологи в камеру на перших хвилинах процесу випічки сприяє отриманню правильної внутрішньої структури виробу і утворення зовнішньої скоринки.
Технологія STEAM.Plus дозволяє отримувати пару в камері готування при температурі від 90°C до 260°C.
У печах LineMiss™ Dynamic та Matic подача вологості в камеру готування може бути встановлена на рівні програми випічки.
Печі LineMiss™ Manual Humidity подача вологості в камеру готування здійснюється шляхом натискання кнопки на панелі керування.
Надлишок вологості в камері на заключному етапі випікання хлібобулочних та кондитерських виробів може поставити під загрозу досягнення бажаного результату.
Технологія DRY.Plus видаляє вологу з камери, як ту, що виділяє сам продукт, так і ту, яку було додано технологією STEAM.Plus на попередньому кроці готування.
Технологія DRY.Plus забезпечує текстуру виробів, що випікаються, дозволяючи отримати пропечений продукт з правильною структурою всередині і хрусткою поверхнею зовні.
Фабрика UNOX ретельно досліджує процеси випічки та приділяє пильну увагу необхідним аксесуарам та обладнанню для збільшення функціональних можливостей щоденного використання печі.
Існують спеціальні аксесуари для будь-якого типу випічки: від листкового тіста до бісквітів, від печива до заварного тіста, і від круасанів до піци та дріжджових виробів.
Інноваційні аксесуари для випічки, дека і решітки дозволяють працювати з різними типами виробів, що випікаються
- Автоматичний реверс вентиляторів.
- Висока швидкість вентиляторів
- Освітлення: галогенова лампа з тривалим терміном служби
- Утворення вологості в камері при температурі від 90 °C
- Удосконалена ущільнювальна гумка з високою зносостійкістю
- Камера випічки з нержавіючої сталі, закруглені кути
- Легке вилучення направляючих з камери готування
- Петлі, розроблені та протестовані, завжди ідеально збалансоване відкриття двері
- Холодна зовнішня поверхня дверей
- Холодна зовнішня поверхня печі
- Підвищення ефективності використання енергії
- Просте управління
- Місткість: 4 листи 600х400 мм (в комплект постачання не входять)
- Відстань між рівнями: 75 мм
- Таймер: 120 хв.
- Максимальна температура: 260°C
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
- Індикатор увімкнення зі світлодіодним підсвічуванням
- Нековзкі стійкі ніжки
Габаритні розміри | |
---|---|
Вага | 49 кг |
Загальна висота | 509 мм |
Загальна ширина | 770 мм |
Загальна довжина | 800 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 260 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
Основні | |
Виробник | Unox |
Тип управління | Електронно-механічне |
Гарантійний термін | 12 міс |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Країна виробник | Італія |
Кількість рівнів | 4 |
Номінальна споживана потужність | 6.5 кВт |
Кількість вентиляторів | 2 шт. |
Вид обладнання | Пароконвекційна піч |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Джерело живлення | Електрика |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Ширина | 400 мм |
Довжина | 600 мм |
Відстань між рівнями | 75 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Номінальна напруга | 220/380 В |
Можливість підключення до водопроводу | Так |
- Ціна: 67 161 ₴