Продавець КОМПАНІЯ "МАВІКО" розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
147 відгуків
+380 (67) 333-66-09
+380 (66) 367-37-73
Професійне обладнання для громадського харчування та гостинності
Кошик
-22%

Піч пароконвекційна Unox XFT193

86 104 ₴

67 161 ₴

  • В наявності
Піч пароконвекційна Unox XFT193
Піч пароконвекційна Unox XFT193В наявності
86 104 ₴67 161 ₴
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Конвекційна піч з зволоженням UNOX XFT 193 Rossella серії LineMiss™

Повітря є середовищем для передачі тепла, і тому має велике значення у випічці продукту.
Відстань повітряного потоку – основа, що забезпечує рівномірність готування як у всіх точках одного листа, так і на всіх листах. За цією причиною вивчення повітряних потоків усередині камери відіграє провідну роль у дизайні всіх печей LineMiss™.

Технологія AIR.Plus, спеціально розроблена UNOX, забезпечує ідеальний розподіл повітря і температури всередині камери печі. Після закінчення випічки продукт має рівномірний відтінок і його зовнішній вигляд залишається незмінним протягом декількох годин.
Технологія AIR.Plus гарантує прекрасну рівномірність як в межах одного листа, так і на всіх рівнях завантаження.

Застосування зволоження камери значно розширює асортимент хлібобулочних та кондитерських виробів.
Подача вологи в камеру на перших хвилинах процесу випічки сприяє отриманню правильної внутрішньої структури виробу і утворення зовнішньої скоринки.
Технологія STEAM.Plus дозволяє отримувати пару в камері готування при температурі від 90°C до 260°C.
У печах LineMiss™ Dynamic та Matic подача вологості в камеру готування може бути встановлена ​​на рівні програми випічки.
Печі LineMiss™ Manual  Humidity подача вологості в камеру готування здійснюється шляхом натискання кнопки на панелі керування.

Надлишок вологості в камері на заключному етапі випікання хлібобулочних та кондитерських виробів може поставити під загрозу досягнення бажаного результату.
Технологія DRY.Plus видаляє вологу з камери, як ту, що виділяє сам продукт, так і ту, яку було додано технологією STEAM.Plus на попередньому кроці готування.
Технологія DRY.Plus забезпечує текстуру виробів, що випікаються, дозволяючи отримати пропечений продукт з правильною структурою всередині і хрусткою поверхнею зовні.

Фабрика UNOX ретельно досліджує процеси випічки та приділяє пильну увагу необхідним аксесуарам та обладнанню для збільшення функціональних можливостей щоденного використання печі.
Існують спеціальні аксесуари для будь-якого типу випічки: від листкового тіста до бісквітів, від печива до заварного тіста, і від круасанів до піци та дріжджових виробів.

Інноваційні  аксесуари  для випічки, дека  і  решітки  дозволяють  працювати  з різними  типами виробів, що випікаються

  • Автоматичний реверс вентиляторів.
  • Висока швидкість вентиляторів
  • Освітлення: галогенова лампа з тривалим терміном служби
  • Утворення вологості в камері при температурі від 90 °C
  • Удосконалена ущільнювальна гумка з високою зносостійкістю
  • Камера випічки з нержавіючої сталі, закруглені кути
  • Легке вилучення направляючих з камери готування
  • Петлі, розроблені та протестовані, завжди ідеально збалансоване відкриття двері
  • Холодна зовнішня поверхня дверей
  • Холодна зовнішня поверхня печі
  • Підвищення ефективності використання енергії
  • Просте управління
  • Місткість: 4 листи 600х400 мм (в комплект постачання не входять)
  • Відстань між рівнями: 75 мм
  • Таймер: 120 хв.
  • Максимальна температура: 260°C
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Індикатор увімкнення зі світлодіодним підсвічуванням
  • Нековзкі стійкі ніжки
Характеристики
Габаритні розміри
Вага49 кг
Загальна висота509 мм
Загальна ширина770 мм
Загальна довжина800 мм
Параметри та опис режимів роботи
Максимальна робоча температура260 град.
Мінімальна робоча температура30 град.
Основні
ВиробникUnox
Тип управлінняЕлектронно-механічне
Гарантійний термін12 міс
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Країна виробникІталія
Кількість рівнів4
Номінальна споживана потужність6.5 кВт
Кількість вентиляторів2 шт.
Вид обладнанняПароконвекційна піч
Сфера использованияHoReCa, Fast-food
Тип пароутворенняІнжекторний
Джерело живленняЕлектрика
Параметри листів і гастроємкостей
Ширина400 мм
Довжина600 мм
Відстань між рівнями75 мм
Користувальницькі характеристики
Номінальна напруга220/380 В
Можливість підключення до водопроводуТак
Інформація для замовлення
  • Ціна: 67 161 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner