Тісторозгортальна машина Restoitalia розроблена і виготовлена за стандартом італійської якості, завдяки чому вона є надійною і надійною.
Тісторозкатка Restoitalia SPR40 призначена для розкочування крутого тіста для чебуреків, пельменів, піци, а також подальшого виготовлення лазаньї та італійської пасти. Надійна та легка у використанні, забезпечує високу якість продукції за мінімальний час. Пристрій виготовлений з нержавіючої сталі і має міцну конструкцію. Застосовуються в ресторанах, готелях та інших закладах громадського харчування.
- Вага тіста 210-700 г
- Товщина тіста 1-4 мм.
- Діаметр піци 260-400 мм.
- Довжина нижнього ролика 42 см.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | RESTO ITALIA |
Країна виробник | Італія |
Основні | |
Гарантійний термін | 12 |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Номінальна напруга | 220 В |
Тип управління | Електронно-механічне |
Номінальна споживана потужність | 0.37 кВт |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Габаритні розміри | |
Висота | 750 мм |
Ширина | 365 мм |
Довжина | 550 мм |
Вага (кг) | 37 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 42 872 ₴