Приготування рису в рисоварці - це дуже простий процес: достатньо виміряти кількість рису, залити його певним об'ємом холодної води (ці дані можна дізнатися з інструкції до рисоварки), закрити кришку і вибрати відповідну програму. Після цього рисоварка починає процес приготування, під час якого температура води постійно підтримується на певному рівні. Потім пара вбирається рисом, завдяки чому останній і готується. Але оскільки каструля має антипригарне покриття, а температура не перевищує необхідної, рис не пригорає і виходить розсипчастим.
Незамінна для суші бару.
- Кількість порцій за одне звантаження: 25-40
- Об'єм: 8 літрів
- Термостійка чаша з антипригарним покриттям
- Корпус з нержавіючої сталі
- У комплекті: мірна склянка, ложка для рису, ложка для перемішування
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Bartscher |
| Призначення | Професійне |
| Сфера використання | HoReCa, Fast-food |
| Тип приладу | Рисоварка |
| Об`єм | 8 л |
| Тип управління | Електронне |
| Споживана потужність | 1950 Вт |
| Покриття чаші | Антипригарне |
| Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
| Номінальна напруга | 220 В |
| Гарантійний термін | 12 міс |
| Країна виробник | Німеччина |
| Комплектація | |
| Мірна ложка | Так |
| Мірна ємність | Так |
| Габаритні розміри | |
| Висота | 345 мм |
| Ширина | 385 мм |
| Глибина | 480 мм |
| Вага | 11 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 10 903 ₴




