Приготування рису в рисоварці - це дуже простий процес: достатньо виміряти кількість рису, залити його певним об'ємом холодної води (ці дані можна дізнатися з інструкції до рисоварки), закрити кришку і вибрати відповідну програму. Після цього рисоварка починає процес приготування, під час якого температура води постійно підтримується на певному рівні. Потім пара вбирається рисом, завдяки чому останній і готується. Але оскільки каструля має антипригарне покриття, а температура не перевищує необхідної, рис не пригорає і виходить розсипчастим.
Незамінна для суші бару.
- Кількість порцій за одне звантаження: 25-40
- Об'єм: 8 літрів
- Термостійка чаша з антипригарним покриттям
- Корпус з нержавіючої сталі
- У комплекті: мірна склянка, ложка для рису, ложка для перемішування
Основні | |
---|---|
Виробник | Bartscher |
Призначення | Професійне |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Тип приладу | Рисоварка |
Об`єм | 8 л |
Тип управління | Електронне |
Споживана потужність | 1950 Вт |
Покриття чаші | Антипригарне |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 220 В |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Німеччина |
Комплектація | |
Мірна ложка | Так |
Мірна ємність | Так |
Габаритні розміри | |
Висота | 345 мм |
Ширина | 385 мм |
Глибина | 480 мм |
Вага | 11 кг |
- Ціна: 11 040 ₴