Продавець КОМПАНІЯ "МАВІКО" розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
177 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 18.07).

+380 (67) 333-66-09
+380 (66) 367-37-73
Професійне обладнання для громадського харчування та гостинності
Кошик
-27%

Sous-vide водяна піч для приготування їжі при низьких температурах Hendi 225448

31 072 ₴

22 737 ₴

  • В наявності
Sous-vide водяна піч для приготування їжі при низьких температурах Hendi 225448
Sous-vide водяна піч для приготування їжі при низьких температурах Hendi 225448В наявності
31 072 ₴22 737 ₴
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
+380 (67) 333-66-09
  • +380 (66) 367-37-73
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Sous  vide  –  це  спосіб  приготування  Їжи у  герметичних  вакуумних  мішках, які поміщаються у водну лазню з контрольованою температурою, що гарантує стабільну і високу якість.

Перевага пристрою пристрою soude vide компанії Hendi – це дуже точний термостат (з точністю до 0,5 ° C), що дозволяє легко і майстерно готувати їжу. Середньої прожарки стейк, приготовлений за методом sous video, буде прожарений рівномірно по всій поверхні.

Відповідна установка часу і температури гарантує ідеальну прожарку стейка, а процес приготування не вимагає участі персоналу кухні. Завдяки тому, що їжа приготується в вакуумних герметичних мішках, вона не втрачає свого смаку або живильної цінності, зберігає природний колір, залишається залишається ніжною та соковитою.

Деякі налаштування пристрою, коли час підготовки їжі буде продовжено, дозволяють покращити м'якість їжі при збереженні її смаку.

Пристрій sous vide компанії Hendi дозволяє заощадити час. Їжу  можна  підготувати
заздалегідь, перед приходом великої кількості гостей у ресторан. При відповідних настроюваннях, робота пристрою не вимагає уваги персоналу, а це означає готування їжі без проблем. Завдяки пристрою sous vide компанії Hendi Ви економите гроші. Sous-vide зменшує усадку їжі, яка, таким чином, буде також більш соковитою.

Оскільки під час приготування їжі, вона піддається пастеризації, її можна зберігати довше протягом трьох тижнів, ніж їжу, приготовлену традиційним способом.
Пристрій sous vide компанії Hendi дозволяє заощадити робоче навантаження. Маринад/спеції можна додавати в їжу безпосередньо перед приготуванням.

 

SOUS-VIDE ВОДЯНА ПІЧ GN 1/1

  • Кулінарний метод приготування страв, запечатаних у спеціальні вакуум-пакети, у чітко заданій низькій температурі
  • Ідеальна для ресторанів à la carte
  • Винятково підходить для приготування поза годинами пік
  • Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв
  • Дуже точний термостат, що регулює температуру від 35 °C до 90 °C з точністю до 0,1 °C
  • Корпус виконаний із хромової сталі
  • У наборі сепаратор з 6 перегородками та кришка з нержавіючої сталі
  • Місткість 20 літрів
  • Розмір робочого простору: 530x325x(H)200 мм
  • Таймер
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникHendi
Країна виробникНідерланди
Сфера використанняHoReCa
Джерело живленняЕлектрика
РозташуванняНастільне
МатеріалНержавіюча сталь
Максимальна робоча температура90 град.
Мінімальна робоча температура35 град.
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність0.6 кВт
Гарантійний термін12 міс
Габаритні розміри
Довжина600 мм
Ширина330 мм
Висота300 мм
Вага8.51 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 22 737 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner