
Sous-vide водяна піч для приготування їжі при низьких температурах Hendi 225448
31 072 ₴
22 737 ₴
- В наявності
- +380 (66) 367-37-73
Sous vide – це спосіб приготування Їжи у герметичних вакуумних мішках, які поміщаються у водну лазню з контрольованою температурою, що гарантує стабільну і високу якість.
Перевага пристрою пристрою soude vide компанії Hendi – це дуже точний термостат (з точністю до 0,5 ° C), що дозволяє легко і майстерно готувати їжу. Середньої прожарки стейк, приготовлений за методом sous video, буде прожарений рівномірно по всій поверхні.
Відповідна установка часу і температури гарантує ідеальну прожарку стейка, а процес приготування не вимагає участі персоналу кухні. Завдяки тому, що їжа приготується в вакуумних герметичних мішках, вона не втрачає свого смаку або живильної цінності, зберігає природний колір, залишається залишається ніжною та соковитою.
Деякі налаштування пристрою, коли час підготовки їжі буде продовжено, дозволяють покращити м'якість їжі при збереженні її смаку.
Пристрій sous vide компанії Hendi дозволяє заощадити час. Їжу можна підготувати
заздалегідь, перед приходом великої кількості гостей у ресторан. При відповідних настроюваннях, робота пристрою не вимагає уваги персоналу, а це означає готування їжі без проблем. Завдяки пристрою sous vide компанії Hendi Ви економите гроші. Sous-vide зменшує усадку їжі, яка, таким чином, буде також більш соковитою.
Оскільки під час приготування їжі, вона піддається пастеризації, її можна зберігати довше протягом трьох тижнів, ніж їжу, приготовлену традиційним способом.
Пристрій sous vide компанії Hendi дозволяє заощадити робоче навантаження. Маринад/спеції можна додавати в їжу безпосередньо перед приготуванням.
SOUS-VIDE ВОДЯНА ПІЧ GN 1/1
- Кулінарний метод приготування страв, запечатаних у спеціальні вакуум-пакети, у чітко заданій низькій температурі
- Ідеальна для ресторанів à la carte
- Винятково підходить для приготування поза годинами пік
- Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв
- Дуже точний термостат, що регулює температуру від 35 °C до 90 °C з точністю до 0,1 °C
- Корпус виконаний із хромової сталі
- У наборі сепаратор з 6 перегородками та кришка з нержавіючої сталі
- Місткість 20 літрів
- Розмір робочого простору: 530x325x(H)200 мм
- Таймер
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Сфера використання | HoReCa |
Джерело живлення | Електрика |
Розташування | Настільне |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Максимальна робоча температура | 90 град. |
Мінімальна робоча температура | 35 град. |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 0.6 кВт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Габаритні розміри | |
Довжина | 600 мм |
Ширина | 330 мм |
Висота | 300 мм |
Вага | 8.51 кг |
- Ціна: 22 737 ₴