М'ясорубка Everest TC 12U (220) настільного типу ідеально підходить для подрібнення всіх видів м'яса. Компанія Everest (Еверест) є одним із лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок. Серія ТС 12 розроблена спеціально для потреб сучасних м'ясних магазинів, готелів, ресторанів та невеликих торгових точок.
- Корпус м'ясорубки Everest TC 12 виготовлений з полірованого алюмінію.
- Бункер, лоток для м'яса та різальний вузол виконані з харчової нержавіючої сталі 18/8, що виключає потрапляння домішок у продукти.
- Ріжучий блок з половинним унгером (шнек, ножі 1/2 унгер, решітка D 6 мм - кований чавун) від компанії Salvinox забезпечує ідеальне різання.
- Контакти з продуктами і змінні деталі легко розбираються для санітарної обробки.
- Постачається з двигуном, що вентилюється, в корпусі з нержавіючої сталі з безшумним редуктором, сталевий спіральний механізм в масляній ванні.
- М'ясорубка виготовлена відповідно до міжнародних гігієнічних правил та стандартів безпеки. Контроль на кожному етапі збирання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.
- Продуктивність: 140 кг/год
- Функція реверсу
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Everest |
Країна виробник | Італія |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини |
Вид обладнання | М'ясорубка полуунгер |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Максимальна продуктивність | 140 кг |
Кількість швидкостей роботи | 1 |
Матеріал | Алюміній |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 750 Вт |
Вага | 22 кг |
Особливості | Обдув двигуна |
Габаритні розміри | |
Довжина | 240 мм |
Ширина | 400 мм |
Висота | 400 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 39 176 ₴