Ребриста електрична поверхня для смаження Kogast використовуються для приготування м'яса, риби, морепродуктів, овочів
- Чавунна ребриста робоча поверхня розміром 393х453 мм
- Температура розігріву 50-300°C
- Ступінчастий перемикач температури
- Термічний термостат
- Піддон для стікання жиру
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі AiSi 304
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Kogast |
Країна виробник | Словенія |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 4.5 кВт |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Мінімальна робоча температура | 50 град. |
Гарантійний термін | 12 міс |
Габаритні розміри | |
Довжина | 400 мм |
Ширина | 600 мм |
Висота | 310 мм |
Вага | 43 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 49 663 ₴