- Комбінована електрична поверхня для смаження
- Поверхня: ½ гладка + ½ рифлена на відкритій базі
- Чавунна робоча поверхня розміром 790х520 мм
- Температура розігріву: 50-300°C
- Ступінчастий перемикач температури
- Термічний термостат
- Піддон для стікання жиру
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі AiSi 304
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Kogast |
Країна виробник | Словенія |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Джерело живлення | Електрика |
Розташування | Підлогове |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Мінімальна робоча температура | 50 град. |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 12 кВт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Опис робочої поверхні і зон нагріву | |
Форма робочої поверхні | Прямокутна |
Кількість зон нагріву | 2 |
Материал рабочей поверхности | Чавун |
Габаритні розміри | |
Довжина | 800 мм |
Ширина | 700 мм |
Висота | 900 мм |
Вага | 100 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 175 930 ₴