Електрична професійна м’ясорубка Everest TC12E (220) настольного типу призначена для помола будь-якого м'яса і отримання фарша. Компанія Everest (Еверест) є одним з лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок. Серія ТС 12 розроблена спеціально для потреб сучасних м’ясних магазинів, готелів, ресторанів та невеликих торгових точок.
- Корпус м'ясорубки Everest TC 12 зроблений з полірованого алюмінію.
- Бункер, лоток для м’яса і різальний вузол виготовлені з нержавіючої сталі 18/8, що виключає потрапляння домішок до продуктів.
- Самозаточені ножі компанії Salvinox "Enterpris System" (ніж, решітка D 6 мм) забезпечує ідеальну різку і довговічність.
- Матеріал шнека чугун.
- Змінні деталі, що контактують з продуками, легко розбираються для відповідного очищення.
- Постачається з вентильованим двигуном у корпусі з нержавіючої сталі з безшумним редуктором, сталевим спіральним механізмом в олійній ванні.
- Машина виготовляється за міжнародними гігієнічними правилами і стандартами безпеки та попередження від нещасних випадків.
- Контроль на кожному етапі збирання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.
- Швидкодія: 140 кг/годину
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Everest |
Країна виробник | Італія |
Потужність | 0.75 кВт |
Напруга живлення | 220 В |
Маса | 22 кг |
Габаритні розміри | |
Довжина | 240 мм |
Ширина | 400 мм |
Висота | 400 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 32 856 ₴