Обладнання Sous-vide
Найбільш інноваційним та економічним методом приготування на професійній кухні є технологія низькотемпературного томлення Су вид.
Метод Су вид «sous vide» з фр. "У вакуумі" дозволяє зберігати всі органо-лептичні властивості продуктів. При цьому, наприклад, жорстке м'ясо стає соковитим і м'яким, овочі зберігають вітамінний склад, свіжість і залишаються хрусткими, а риба не розпадається на волокна.
Для приготування страв методом су вид, необхідне таке професійне обладнання, як вакуум пакувальна машина і термостат (термопроцесор) для підтримки постійної температури, яка зазвичай не перевищує 70 °C.
Компанія МАВІКО пропонує апарати ваккумного пакування, а також тормостати та водяні печі з максимально точним електронним контролем температури.
- -22%Залишилось 5 днів
- -14%Залишилось 7 днів
- -19%Залишилось 11 днів
- -28%Залишилось 7 днівSous-vide водяна піч для приготування їжі за низьких температур Hendi 22526423 609 ₴17 100 ₴В наявності
- Sous-vide водяна піч для приготування їжі при низьких температурах Hendi 22544831 440 ₴Немає в наявності